Featured Video Play Icon

Omgeving

Het brede zandstrand is ideaal voor kinderen om te spelen. Het strand is gemakkelijk over een wandelweg, door het bos en met een trap over de duinen te bereiken. Binnen de paalhoofden is het veilig spelen en zwemmen in de zee.

Mocht het weer u onverhoopt een keer in de steek laten, dan zijn er vele mogelijkheden om uw vakantie toch nog te laten slagen. Uitstapjes naar het Veerse Meer bijvoorbeeld (rondvaarten). Naar Middelburg met zijn monumenten, miniatuur Walcheren en wekelijkse markt (op donderdag). Naar Vlissingen met zijn unieke boulevard, scheepvaart en winkels.

In ca. 50 minuten bent u in België met steden als Knokke, Oostende en het wereldberoemde Brugge. Paardrijden is in Dishoek en Biggekerke mogelijk. Ook het schilderachtige stadje Veere nodigt uit tot een bezoek.

Voor sportvissers is Zeeland een paradijs: Forellen in het Veerse Meer. Ook de Noordzee is voor sportvissers met zijn vele verschillende vissoorten als paling, zeetong, baars. Een bezienswaardigheid zijn ook de schepen die zeer dicht langs de kust varen. Ook zijn er langs de kust prachtige fietspaden en fietsroutes.

Een bezoekje aan de stormvloedkering met zijn eiland ‘Neeltje Jans’ is de moeite waard. De stormvloedkering is een van de grootste waterbouwprojecten ter wereld. De Deltawerken zijn wereldberoemd en er zijn tentoonstellingen en bezichtigingen die een inzicht geven in de enorme kracht van het water. Er zijn leuke attracties zoals een waterglijbaan, een zeehondenshow en ‘walviswereld’ in het binnenste van een walvis.

In Groot Valkenisse nabij Zoutelande liggen direct achter de duinen onze uitzonderlijke unieke vakantiewoningen Huize Martina, op loopafstand van bos en strand.